Foto's van Cynthia (totaal 2)

snapshotsnapshot

Profiel van Cynthia

Naam: Cynthia
Leeftijd: 31 Land: Nederland Woonplaats: Voorburg Provincie: Zuid-Holland Geslacht: Stel Sterrenbeeld: Maagd Geboren op: 1987-08-27 Postuur: Normaal Lengte: 169 Oogkleur: blauw Haarkleur: bruin Rookt: Nee Tatoeage(s): Nee Piercing(s): Nee

Over mij

Hallo dames. Ik ben Cynthia. Ik heb ook een man waar ik al weer twee jaar mee getrouwd ben die heet Michael. Wij zijn 26 en 28 jaar jong. Ik kwam er laatst achter dat mijn man stiekem wel eens verlangt naar een leuke tweede dame in bed, vooral omdat hij er ook achter is gekomen dat ik het stiekem ook wel eens met een meisje wil doen. Nu dacht ik, zo laat ik hem verrassen en opzoek gaan naar die leuke meid. Zie je dit zitten met ons, of wil je er meer van weten? Schrijf mij gerust en ik zal je er meer over vertellen, oke?

Over jou

Wij zijn een stel, ik ben dus de vrouw van het stel en wil mijn man verrassen met een trio, ben jij daar voor te porren? (wanneer we contact hebben zal ik je ook van hem een foto sturen, want die wil ik hier niet neer zetten ivm herkenning door collega\'s)

Berichten


Max 2MB, alleen fotos zijn toegestaan

Verstuur bericht