Foto's van Daphne2014 (totaal 3)

snapshotsnapshotsnapshot

Profiel van Daphne2014

Naam: Daphne2014
Leeftijd: 30 Land: Nederland Woonplaats: Antum Provincie: Groningen Geslacht: Vrouw Sterrenbeeld: Tweelingen Geboren op: 1989-06-20 Postuur: Slank Lengte: 171 Oogkleur: bruin Haarkleur: bruin Rookt: Nee Tatoeage(s): Nee Piercing(s): Nee

Over mij

Ik ben na een mislukt huwelijk van 1,5 jaar weer terug bij mijn ouders.Ben dol op honden en heb van die passie mijn werk gemaakt als zelfstandig onderneemster met een honden uitlaatservice en sinds kort heb ik ook een dag opvang voor honden voor mensen die werken. Op dit moment maak ik nog geen winst omdat ik kosten heb moeten maken voor en een ruime auto voor de honden en de realisatie van de dag opvang, maar dat komt vanzelf goed.

Over jou

Ik zoek een nieuwe relatie maar ik zal er iets langer over denken om te gaan trouwen dan dat ik de bij de vorige deed. Ik kende hem een maand toen hij mij vroeg en ik zei met mijn stomme kop ja. Deze keer wil ik toch eerst wel kijken of we echt een band met elkaar hebben. In ieder geval zoek ik een man die vriendelijk is tegen mens en dier en natuurlijk van mij houd.

Berichten


Max 2MB, alleen fotos zijn toegestaan

Verstuur bericht