26 Resultaten

Anna
Anna
Drenthe
Leeftijd: 24
Hey daar aan de andere kant, Anna hier, ben een spannende meid! Maar deze meid kan ook heel erg stout zijn, hou van seks op spannende plekken… Probeer mij eens gek te krijgen en misschien duiken we samen een pashokje in.. Je kunt wel raden wat daar dan gebeurd! Als jij dit soort dingen ook spannend vind schrijf me dan oke?
Lees meer
Flirt
Marcha
Marcha
Drenthe
Leeftijd: 32
Ik ben een lieve, spontane, vrolijke, sociale, zorgzame, meelevende, rustig of soms juist heel erg druk, soms verlegen en onzeker. Op dit moment ben ik best gelukkig met mijn zoontje en me leven. Maar toch mis ik wat... Ik mis het samen zijn, het thuis komen idee, een goed gesprek, samen dingen ondernemen, gekkigheid en het samen genieten van dingen.
Lees meer
Flirt
Vicky
Vicky
Drenthe
Leeftijd: 33
Ben jij de ware Jacob voor mij? Ik heb een vrij zware baan maar ik haal er ontzettend veel voldoening uit. Ik ben pas geleden verhuisd en helemaal toe aan een nieuwe liefde in mijn leven. Ik ben toe aan een stabiele en vaste toekomst. Geniet van mijn werk maar kan ook heel erg genieten van de kleine dingen in het leven.
Lees meer
Flirt
Desiree
Desiree
Drenthe
Leeftijd: 32
Leuk dat je bij mijn profiel terecht bent gekomen! Ik ben Desirée, en kom uit Emmen. In het dagelijks leven werk ik als secretaresse bij een Arbo bedrijf in Zwolle. Eerder via deze weg dacht ik dat ik de man van mijn dromen had leren kennen. Ik had mijn baan opgezegd en was verhuisd naar de andere kant van NL om met hem te gaan samen wonen. Helaas is dit op een teleurstelling uitgelopen.
Lees meer
Flirt
Kooswerkeloos
Kooswerkeloos
Drenthe
Leeftijd: 34
Ik heb zin in een lange hete zomer met jou!
Lees meer
Flirt
Nico
Nico
Drenthe
Leeftijd: 32
Sportief type, pak de stier bij de horens. hou van een goede massage en ben redelijk uitdagend.
Lees meer
Flirt
Lily
Lily
Drenthe
Leeftijd: 32
Ik ben een jong en geil ding, lekker gewillig en heb veel zin in sex. Nu ben ik niet iemand die het met jan en alleman doet dus ik wil via deze weg een betrouwbaar sexvriendje vinden. Alleen met elkaar genieten wanneer wij zin hebben.
Lees meer
Flirt
Evelien
Evelien
Drenthe
Leeftijd: 48
Een vrouw in de bloei van haar leven die ontzettend geniet van haar kinderen en familie en vrienden. Een echt gezelschaps mens dat ben ik zeker en ik hou van een heerlijke avond met een drankje en een hapje. Een drukke baan maar vrije tijd maak ik graag.
Lees meer
Flirt
Jackie
Jackie
Drenthe
Leeftijd: 41
Een echte natuurliefhebster! Ja ik doe het heel graag in de natuur en zoek wel hier een man die dat ook wel erg fijn en spannend vind; Ik hou van uitdagingen! En niks is mij te gek.
Lees meer
Flirt
Linda
Linda
Drenthe
Leeftijd: 29
Hallo ik ben linda ik ben eeen alleen staande moeder. Ben op zoek naar gezellige leuke man die met mij en mijn dochtjer avontuur aan durft. Ik hou van gezelligheid en ik hou van tattoo en piercing en muziek, tjah dat hoor ook bij mij. Ik sta vrolijk in het leven. Laat je iets van je horen als je meer van mij wilt weten?
Lees meer
Flirt
Megan30
Megan30
Drenthe
Leeftijd: 35
Ontzettend lieve en prettig gestoorde meid. Ik kom uit Dwingeloo en woon daar met mijn kat Gizmo. Ik houd van tattoo, piercing, mensen die niet in een bepaald hokje denken. Zelf ben ik heel vrij in de omgang met anderen en misschien soms wat te direct. Ik ben echt iemand die voor de ander wil zorgen en misschien vind ik hier wel mijn ideale match!
Lees meer
Flirt
Hetty
Hetty
Drenthe
Leeftijd: 52
Sinds een jaar gescheiden, mijn man ging jaren vreemd en toen de kinderen het huis uit waren, ben ik er meteen mee gestopt! Misschien te laat maar ach ben er nog en wil genieten van mijn leven. Ben jij iemand die wel trouw kan zijn? Kan dit namelijk niet nog een keer aan hoor, hoop dat je dat kunt begrijpen? Laten we genieten van het leven, misschien heeft het jou ook niet zo mee gezeten? Neem contact met mij op, ik zal je zo snel ik kan antwoorden
Lees meer
Flirt
Christien
Christien
Drenthe
Leeftijd: 28
Ik heb op het moment een lat relatie, maar toch voel ik mij er helemaal niet zo happy bij. Mis gewoon bepaalde dingen in het leven Ik kan het dan ook best wel moeilijk zo op papier zeggen zeg maar! Het zou wel erg leuk zijn als voor mij dan het hele plaatje gewoon compleet kan worden. Wil graag dus eens kijken of ik nu wel dol gelukkig kan worden. Jij wil vast wel een poging wagen toch?
Lees meer
Flirt
Noor
Noor
Drenthe
Leeftijd: 29
Op zoek naar een aantrekkelijke man tussen de 21 en 35 jaar. Het zou fijn zijn als je gelovig bent, maar dat is geen must. Meer van me weten? Vragen staat vrij :)
Lees meer
Flirt
Noortje28
Noortje28
Drenthe
Leeftijd: 32
Een ondeugend meisje van die haar grenzen wil verleggen. Heel veel ervaring heb ik niet. En wil dit graag verruimen. Vandaar ik mij hier heb ingeschreven. Ik ben dus erg benieuwd... O ja, ik val ook wel op mannen die veel ouder zijn als mij!
Lees meer
Flirt
Ryoni
Ryoni
Drenthe
Leeftijd: 32
Ben je op zoek maar weet je nog niet wat je wilt STOP DAN! Ik ben wie je zoekt! Ik hoor vaak dat ik spontaan ben en vrolijk. mijn motto is dan ook, een dag niet gelachen is een dag niet geleefd! Heb jij een leuke fantasie misschien kunnen we hem samen uitvoeren, zin in? Neem dan contact met mij op! Lieve en zeker spannende Groetjes van Ryoni
Lees meer
Flirt
Lacy
Lacy
Drenthe
Leeftijd: 35
Ik ben op zoek naar een leuke date, iemand misschien bij mij in de buurt. Leeftijd is op dit moment niet zo belangrijk
Lees meer
Flirt
Neoqeav
Neoqeav
Drenthe
Leeftijd: 44
Rustig,lief,eerlijk,spontaan
Lees meer
Flirt
Nalinie
Nalinie
Drenthe
Leeftijd: 36
Dag lieve mannen Met nadruk heb ik het speciaal over lieve mannen, want dat is waar ik naar op zoek ben. Klaar ben ik met de mannen uit mijn eigen cultuur, die niet weten wat het is om respect te hebben voor hun vriendin (vrouw). Ik ben hier geboren en zie zoveel andere dingen om mij heen van vriendinnen, die gewoon een schat van een vriend hebben en ze hebben een gelijkwaardige relatie. Dat is waar ik naar op zoek ben en ik hoop dat ik die man hier kan vinden, die mij op en top vrouw kan laten voelen en dat we wederzijds respect voor elkaar kunnen hebben. Kun jij je vinden in wat ik schrijf? Dan zou ik graag een berichtje ontvangen en zien we wel hoe het zich ontwikkeld oke? Liefs Nalinie
Lees meer
Flirt
Tasha
Tasha
Drenthe
Leeftijd: 37
Ik ben zeker gezellig in de omgang. Anderen vinden mij altijd leuk om met me om te gaan. Ik krijg altijd complimentjes wanneer ik mee ben gegaan en klagen altijd aan mijn oor als ik niet mee kan gaan. Dus ik denk zeker dat jij mij ook leuk en gezellig gaat vinden als je met mij zal bemoeien of eens met mij gaat praten.
Lees meer
Flirt