11 Resultaten

Marlies
Marlies
Vlaams-brabant
Leeftijd: 60
Ik ben getrouwd en het is misschien raar dat een getrouwde vrouw op zoek is naar een jongen of man. Dit is allemaal in overleg met mijn man geweest. Hij mag ook op zoek naar een vrouw. Wij willen graag weer wat spanning voelen en we zijn nu zo lang getrouwd en kennen alleen maar elkaar. We staan ook open voor een trio mocht dit iets zijn wat je zou willen.Leeftijd is niet zo belangrijk. Jong of oud dat zegt ons niet zoveel. Zolang het maar wel boven de 18 is natuurlijk.
Lees meer
Flirt
Esmee30
Esmee30
Vlaams-brabant
Leeftijd: 35
Ik wil niet gelijk mijn levensverhaal op straat gooien maar, wegens omstandigheden heb ik mij relatie verbroken na 3 slopende jaren. Nu ik een jaartje single ben en heb genoten van de nieuwe vrijheid, mis ik een ding heel erg, en dat is toch wel de liefde met een man.
Lees meer
Flirt
sloeber1962
sloeber1962
Vlaams-brabant
Leeftijd: 56
Ben gewoon iemand die hier zijn prinsesje zoekt
Lees meer
Flirt
Nora
Nora
Vlaams-brabant
Leeftijd: 35
Alles gaat mij voor de wind door mijn gedrevenheid te presteren en de top te bereiken en nu ik daar ben besef ik dat ik eigenlijk in een heel erg diep dal zit, Want wat heb je aan roem, rijkdom en geluk als je niemand hebt om dat mee te delen? Het antwoord helemaal niets. Ik heb altijd gedacht dat ik geen liefde nodig had in het leven en nu denk ik hoe ben ik in vredesnaam op die domme gedachte gekomen.
Lees meer
Flirt
ibra
ibra
Vlaams-brabant
Leeftijd: 28
Ik woon in Brussel en ik woon alleen. Ik wil graag samenwonen met een vriendin
Lees meer
Flirt
Liv
Liv
Vlaams-brabant
Leeftijd: 43
Soms denk je dat je alles heb in je leven en dan ineens is het voorbij. Maar ik laat me niet kennen en geniet volop van het leven. Heb leuke mensen om me heen gelukkig maar ik mis toch weer die arm om me heen. Ken je dat gevoel?
Lees meer
Flirt
Mylene
Mylene
Vlaams-brabant
Leeftijd: 28
Psst jij daar ja jij, hou jij ervan om helemaal los te gaan, elkaar een ervaring te geven om nooit te vergeten? Lekkere gedachte toch? Ik ben Mylene een vrouw met een maatje meer hihi en hou ervan om lekker stout te zijn jij ook??? Ik wacht op jou!, Laat je snel wat van je horen?
Lees meer
Flirt
Rianna
Rianna
Vlaams-brabant
Leeftijd: 31
Ik heb een misschien een beetje vreemde wens maar heb deze al een tijdje, om eens wat nieuwe dingen uit te gaan proberen op het gebied van seks. Mijn ex-vriend wou alleen maar standaard seks, het recht op en neer en weinig spanning. Dat was voor mij gewoon niet genoeg en daarom zijn wij als goede vrienden uit elkaar gegaan en zien elkaar nog regelmatig. Voor mij is het belangrijk dat een man teder kan zijn, maar ook een tijgerin kan zijn in bed.
Lees meer
Flirt
Lois
Lois
Vlaams-brabant
Leeftijd: 29
Ik ben niet de slimste, ik ben niet de knapste maar ik ben wel spontaan, lief, heb gevoel voor humor, sportief en ondernemend. Oke, nu kom ik waarschijnlijk over als een heel onzeker figuur, en dat ben ik eigenlijk niet. Ik kan heel rustig en bedachtzaam zijn, hou van goede gesprekken en vind het heel fijn samen een avondje onder een dekentje op de bank te hangen. Ik ben blij met mijn leven zoals het is, en heb hier en daar wel lange relaties gehad, maar nu al een tijdje niet meer en gezien het feit ik in Vossem woon en de concurrentie daar moordend is ;) toch maar een rond neuzen hier op het web. Ik vind het eigenlijk wel spannend!
Lees meer
Flirt
Talita
Talita
Vlaams-brabant
Leeftijd: 26
De lekkere kerel die op mijn oproep reageert mag zich gelukkig prijzen, die zal ik verwennen zoals hij nog nooit verwend is en die zal ik alle hoeken van mijn appartementje laten zien! Daar heb ik ook een privé paal staan, want paaldansen is een grote hobby van mij wil het je graag laten zien!! Stuur me snel een berichtje dan kun je van mijn show genieten oke?
Lees meer
Flirt
Mia
Mia
Vlaams-brabant
Leeftijd: 51
sensuele vrouw zoekt minnaar voor in het weekend. Ik vertel hier niet teveel, maar in een intiem gesprek mag je me alles vragen hoor
Lees meer
Flirt